Inkoopservice

Stichting Het Beheercollectief Scholen koopt onderhoudswerkzaamheden en servicecontracten voor u in. Uw medewerker is het aanspreekpunt voor uw scholen en stelt het jaarplan op. De Stichting Het Beheercollectief koopt met haar ervaring en inkoopexperts efficient de werkzaamheden in onder professionele voorwaarden, kwaliteitscertificaten en garanties.

Ook checkt zij uw servicecontracten en koopt deze op het juiste moment in tegen de scherpste prijzen en met het gewenste serviceniveau.

U zorgt zelf voor de opname en oplevering en ontvangt de bijbehorende certificaten en garanties. Hierdoor kunt u het toezicht en staat van onderhoud blijvend monitoren en professioneel beheren tegen een scherpe prijs.

U voert de regie

Stichting Het Beheercollectief Scholen heeft geen beschikking over uw budget. U geeft de inkoopopdracht en contracteert de voorgestelde partij. Opdrachten worden uitgevoerd als u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Alle uitvragen en offertes zijn direct inzichtelijk. Ook kunt u een leverancier naar voorkeur mee laten dingen naar een inkoopopdracht. Alleen u als de eigenaar profiteert van de besparingen.

Professionele ondersteuning

Het inkoopteam dat wij inzetten voor uw onderhoudswerkzaamheden en servicecontracten is samengesteld uit administrateurs, inkopers, vastgoedmanagement-experts en bouwkundigen die al jaren binnen de vastgoedsector werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal faciliteren met de laatste kennis in het vakgebied.

Zekerheid voor alles

Om kwaliteit te waarborgen, hanteren wij standaardprocedures ten aanzien van verschillende inkoopprocessen zoals het formuleren van de uitvraag, het offertetraject of aanbesteding, de aanbiedingen en het advies voor opdracht. Aan u om deze te accepteren en de opdracht te verstrekken. Omdat we een compleet dossier per opdracht samenstellen is altijd terug te vinden tegen welke voorwaarde de werkzaamheden zijn aangeboden. U kunt hiermee uw Meerjarenonderhoudplan aanpassen en hebt altijd een actuele stand van uw onderhoudssituatie.

Kosten

Het Beheercollectief Scholen hanteert een vast percentage over de opdracht als vergoeding voor de inkoopservice. Doordat wij continue inkopen, de actuele markt kennen en waar mogelijk werkzaamheden bundelen weten wij scherpe prijzen te realiseren met besparingen van een veelvoud van de kosten.